CYKLING, ERNÆRING OG GASTRONOMI I TOSCANA - SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED ELLER NETVÆRK

Vil du have det bedste inden for cykling, gastronomi og kultur? Pietrasanta Cycling Collective (PCC) tilbyder skræddersyede kvalitetsture til Toscanas kyst, hvor der vil være fokus på smukke cykelruter i bjergene, nøje udvalgte restauranter og kulturel inspiration. Ydermere vil Christian Bitz rådgive til den helt rette ernæring til før, under og efter cykelturene.


Christian Bitz har adskillige års erfaring med cykling og gastronomi i dette cykel-, mad- og kunst-mekka. Pietrasanta er det perfekte udgangspunkt for udfordrende ruter med stigninger og vidunderlige kyststrækninger.  Ligeledes er Pietrasanta centrum for kunstnere fra hele verdenen og byen er fyldt med kunst og gallerier. Læg hertil det herlige toscanske køkken, hvor vi har håndplukkede de bedste spisesteder, som kan genopfylde depoterne med lokale specialiteter.

I får en helstøbt lækker oplevelse, hvor der vil være fokus på smukke cykelruter i bjergene, optimal ernæring, nøje udvalgte restauranter og berigende kunst, samt mulighed for egne møder, ønsker og arrangementer.

Vil du høre mere om hvordan vi kan skræddersy en tur til jeres netværk eller virksomhed? Så kontakt Christian på mail@christianbitz.com for yderligere information og priser. Du kan også få yderligere information og inspiration på vores instagram-profil.